Blog
01/06/2019        Sax Sanitair Wonen

Een wisseldouche, perfect voor lichaam en geest

Een wisseldouche, perfect voor lichaam en geest. Ontspannen en relaxed energie bijtanken, elke dag opnieuw.

Familiale verplichtingen, deadlines, uitpuilende mailboxen en nog zoveel meer. Ons dagelijks leven is soms gewoon zo hectisch...Het slechte nieuws eerst: daar kunnen wij jammer genoeg ook niets aan veranderen. Wat we wel kunnen doen, is u helpen om sneller terug op krachten te komen. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk helpt een simpele druk op een knop u hiermee. Met het wellfit-douchesysteem HANSAEMOTION bent u meteen na het douchen fit voor de rest van de dag, gaat u ontspannen naar het werk of voelt u zich na een vermoeiende sportsessie terug verfrist. En het beste van al: ook dit hoort bij uw dagelijks leven. Verkrijgbaar bij Sax Sanitair

Activeer uw warm-koud-waterbehandeling gewoon met een druk op een knop

Door 1, 2 of 3 seconden te drukken op de Wellfit-optie start u het gewenste programma op. Gekleurde lichtsignalen op de toets geven u exacte info over het programmaverloop. Het programma stopt automatisch en het water stroomt dan in de vooraf gekozen basisinstelling verder.

Ons productdesign is weldoordacht, modern en charmeert vaak heel uw leven lang. Daarom kiezen wij bij Hansaemotion voor hoogwaardig materialen en uitgesproken, tijdloze vormen. Dat we hiermee ook nog eens een wereldprimeur hebben ontwikkeld, is slechts bijzaak.

Wisseldouche: merkbaar effect voor lichaam en geest.

1. De koud-warmbehandeling werkt potentieel positief op de gezondheid, bijvoorbeeld door de bloedomloop te stimuleren. 

2. De programma's verminderen vermoeidheidsverschijnselen en ontspannen de spieren. Het warme water doet prima dienst als slaapmutsje en het koude water kikkert je onmiddellijk terug op. Een next level energieboost dus. Dit kan stresshormonen afbouwen. Bovenal gebruiken professionele sportmensen dat effect om sneller te herstellen van grote inspanningen.

3. Wisseldouches verstevigen de huid. Aangezien de huid in eerste instantie schrikt van het koude water, probeert het zich daarna snel terug op te warmen. De bovenste bloedvaten trekken hierbij samen, wat een gunstig effect heeft op de huid. Bye bye spataders, droge huid en cellulitis. Hetzelfde geldt voor je spieren.

4. Vaak last van spijsverteringsproblemen? Richt de waterstraal op je buik, de wisseldouche zou verlichting brengen. Ook mensen die lijden aan rugpijn zouden gebaat zijn met een wisselende douche op de buikstreek gericht.

Dankzij 3 verschillende programma's met afwisselende koud-warm-fasen wordt het douchen elke dag een wellnesservaring.

RECOVER-PROGRAMMA

Versnelt de regeneratie na de sport, verhindert spierpijn, stimuleert de bloedsomloop.

wisseldouche-met-warm-en-koud-water


RELOAD-PROGRAMMA

Stimuleert de bloedsomloop, maakt alert en beweeglijk. Voor de perfecte start van de perfecte dag.

RELAX-PROGRAMMA

Hét wellness-programma om eenvoudig los te laten en de stress af te bouwen.

Geïnteresseerd of wens je meer uitleg? Je bent steeds welkom in één van de Sax Sanitair filialen.

Lees ook: Wat is een douchetoilet?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Nieuwe regeling voor rookmelders vanaf 2020

Nieuwe regeling voor rookmelders vanaf 2020
2019-09-02
Sax Sanitair
Hoe beschermt u zich tegen brandgevaar? Woningbranden eisen elk jaar tientallen mensenlevens. Meer nog dan het vuur, maakt vooral de rook tal...
Lees meer

Handleiding voor het installeren van een buitenkraan

Handleiding voor het installeren van een buitenkraan
2019-06-04
Steeds meer woningen zijn vandaag de dag voorzien van een buitenkraan. Bijzonder makkelijk natuurlijk, want in uw tuin gebruikt u ongemerkt best...
Lees meer