Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wienerberger lanceert wedstrijd ‘Shoot, share ’n win’

Wienerberger, aanbieder van bouwmateriaaloplossingen, bekend van de merken Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel, organiseert van 28 januari tot en met 30 april 2019 een wedstrijd voor particulieren waarbij zij een etentje in een sterrenrestaurant kunnen winnen.

Particulieren die op Instagram een originele foto delen van hun ‘work in progress’ of van hun nieuw huis met Wienerberger materialen, maken kans op een etentje in een sterrenrestaurant.

Begin mei kiest de jury de 3 origineelste projecten uit de inzendingen. De meest originele inzending wint een all-in menu voor 4 personen, de overige 2 winnaars mogen genieten van een all-in menu voor 2 personen.

Meer informatie omtrent de wedstrijd is te vinden hier

Wienerberger is een Oostenrijks bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van bouwmaterialen, met name bakstenen en dakpannen. Het bedrijf werd opgericht in 1819 en heeft zijn hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk.

Wienerberger is tegenwoordig een van de grootste producenten van keramische bouwmaterialen ter wereld en heeft productiefaciliteiten in meer dan 30 landen. Naast bakstenen en dakpannen produceert het bedrijf ook gevelstenen, bestrating, isolatiemateriaal en schoorsteen- en ventilatiesystemen.

Wienerberger heeft als missie om duurzame bouwoplossingen te bieden die bijdragen aan een betere leefomgeving. Het bedrijf streeft ernaar om innovatieve en milieuvriendelijke producten te ontwikkelen en te produceren, en om zijn ecologische voetafdruk te verminderen.