Blog
23/01/2018        Wienerberger Bouwen & Verbouwen

Renovatieplannen? Ook dan kan u bouwen op Wienerberger

Renoveren is investeren. U streeft dus naar het beste rendement. Dat krijgt u met de  renovatieoplossingen van Wienerberger. Uw woning krijgt het cachet dat ze verdient. Met goede oplossingen bespaart u vanaf dag één op uw energiefactuur. Omdat ze beter beantwoordt aan de duurzaamheidseisen van morgen, krijgt uw gerenoveerde woning ook een flinke meerwaarde.

Esthetisch renoveren
Met de keramische materialen van Wienerberger beschikt u over een goudmijn aan esthetische oplossingen. Gevelstenen en kleipannen zijn verkrijgbaar in een ruime variëteit aan vormen, kleuren en texturen. Om het even welke stijl u nastreeft, het is mogelijk. Een renovatie met keramische materialen past bij elke persoonlijkheid en in elke omgeving. Zowel uw woning als de straat of wijk krijgen een fikse opwaardering.

Meerwaarde vanaf dag één
Zowel gevelstenen als kleidakpannen gaan gemakkelijk 150 jaar mee. Al die tijd bewaren ze hun uitstekende kwaliteiten. Ze zijn kleur- en stootvast en ontwikkelen na verloop van tijd een mooi patina. Dat alles maakt dat u veel minder snel onderhoudswerken moet laten uitvoeren.

Bovendien zijn de renovatieoplossingen van Wienerberger ontwikkeld vanuit een focus op duurzaamheid en energiezuinigheid. U kunt isoleren volgens de normen van morgen. U kiest voor materialen die, na een lange levensduur, perfect recycleerbaar zijn en uitstekende milieuscores kunnen voorleggen.

Uw verbouwing resulteert dan ook in een woning voor de toekomst, die alleen maar aan waarde zal winnen. En al vanaf de eerste dag na de verbouwing plukt u het rendement van uw investering.

Oplossingen op ieders maat
Met de Eco-brick kunt u een bestaande gevel extra dik isoleren. Dankzij zijn smaller formaat neemt de gevelsteen immers 30% minder ruimte in dan andere bakstenen.
Een andere optie is de nieuwe Façabrick totaaloplossing. De doordachte combinatie van een isolatieplaat voorzien van wapeningsnet en mortellaag, afgewerkt met steenstrippen, verzekert een snelle plaatsing en een duurzaam resultaat.
Een gevelbekleding met Koramic kleipannen is een uitstekende oplossing om een onregelmatige of niet-vlakke ondergrond aan het oog te onttrekken. Onder de kleipannen kunt u naar wens isoleren.
Wilt u een gevel met een strakke, hedendaagse uitstraling? Dan is de vlakke Façatile kleipan een aangewezen keuze.
Voor een dakrenovatie beschikt u over een ruime waaier aan kleidakpannen. Een geïsoleerd en luchtdicht dak maakt komaf met te hoge warmteverliezen. Met een hellend dak vangt u bovendien maximaal het regenwater op, zodat u bespaart op uw waterfactuur.

Ontdek al deze renovatieoplossingen in de showroom te Kortrijk of Londerzeel

Of bezoek Wienerberger op Batibouw in Brussels Expo, 22/02/2018 – 04/03/2018, hal 5, stand 309

Meer info over verbouwen met Wienierberger + ontvang een cashback van €325!

Renoveren met Wienerberger

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

INSPIRATIE • Oude boerderij in een nieuw jasje

INSPIRATIE • Oude boerderij in een nieuw jasje
2019-04-14
Vaak wordt een verwaarloosde boerderij aan haar lot overgelaten, wachtend tot ze is weggerot en dan ooit, later met de grond gelijk gemaakt wordt....
Lees meer

Verschillende soorten ventilatiesystemen: het ABCD. Een handig overzicht

Verschillende soorten ventilatiesystemen: het ABCD. Een handig overzicht
2019-03-19
Ventileren is een absolute must, dit hebben we ook reeds aangehaald in onze vorige blog "Waarom is ventilatie zo belangrijk".  Welke...
Lees meer