Blog
09/11/2017        Sax Sanitair Luxe, Wonen

Wellnessmagazine 2017

In onze drukke samenleving is het soms zoeken naar wat qualitytime waarin we onze batterijen weer kunnen opladen. Dagelijks eisen we veel van ons lichaam, het is geen evidentie om even tot rust te komen en onszelf te verwennen. Wellnesscentra bieden hiervoor prachtige oplossingen aan, maar er zijn ook mogelijkheden om een stukje wellness in uw eigen bad­kamer te voorzien.

Wat is er heerlijker dan in uw eigen massagebad even tot rust te komen? Een infraroodcabine of stoomcabine kunnen perfect gei╠łntegreerd worden in uw badkamer. Het hele jaar door heerlijk genieten van uw eigen buitenspa behoort ook tot de mogelijk­heden.

Met het nieuwe Wellnessmagazine van Sax Sanitair willen we u laten wegdromen in een wereld van rust en ontspanning. Het centrale thema is het helende en levensnoodzakelijke water. Tegelijkertijd kan je in dit magazine inspiratie opdoen om een persoonlijke wellness uit te bouwen in uw eigen badkamer.

Veel leesplezier!

Bekijk hier het Wellnessmagazine van Sax Sanitair

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Nieuwe regeling voor rookmelders vanaf 2020

Nieuwe regeling voor rookmelders vanaf 2020
2019-09-02
Sax Sanitair
Hoe beschermt u zich tegen brandgevaar? Woningbranden eisen elk jaar tientallen mensenlevens. Meer nog dan het vuur, maakt vooral de rook tal...
Lees meer

Handleiding voor het installeren van een buitenkraan

Handleiding voor het installeren van een buitenkraan
2019-06-04
Steeds meer woningen zijn vandaag de dag voorzien van een buitenkraan. Bijzonder makkelijk natuurlijk, want in uw tuin gebruikt u ongemerkt best...
Lees meer