Blog
09/11/2017        Sax Sanitair Luxe, Wonen

Wellnessmagazine 2017

In onze drukke samenleving is het soms zoeken naar wat qualitytime waarin we onze batterijen weer kunnen opladen. Dagelijks eisen we veel van ons lichaam, het is geen evidentie om even tot rust te komen en onszelf te verwennen. Wellnesscentra bieden hiervoor prachtige oplossingen aan, maar er zijn ook mogelijkheden om een stukje wellness in uw eigen bad­kamer te voorzien.

Wat is er heerlijker dan in uw eigen massagebad even tot rust te komen? Een infraroodcabine of stoomcabine kunnen perfect gei╠łntegreerd worden in uw badkamer. Het hele jaar door heerlijk genieten van uw eigen buitenspa behoort ook tot de mogelijk­heden.

Met het nieuwe Wellnessmagazine van Sax Sanitair willen we u laten wegdromen in een wereld van rust en ontspanning. Het centrale thema is het helende en levensnoodzakelijke water. Tegelijkertijd kan je in dit magazine inspiratie opdoen om een persoonlijke wellness uit te bouwen in uw eigen badkamer.

Veel leesplezier!

Bekijk hier het Wellnessmagazine van Sax Sanitair

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Een zwembad plaatsen? Hier zijn 5 zaken die u moet weten

Een zwembad plaatsen? Hier zijn 5 zaken die u moet weten
2019-05-03
Nouv'eau
Voor het "plonzen" en het plaatsen van een zwembad, hier 5 overwegingen: Timing: De beste periode om te zwemmen is gewoonlijk...
Lees meer

Douchebak kiezen: verschillende afmetingen, materialen en installatiemogelijkheden

Douchebak kiezen: verschillende afmetingen, materialen en installatiemogelijkheden
2018-11-14
Sax Sanitair
Ben je op zoek naar een mooie, comfortable en vooral onderhoudsvriendleijke douchebak voor in je badkamer, maar vind je het lastig om te kiezen uit...
Lees meer