Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wat betekenen alle symbooltjes op de Homepagina?

Immozo onderscheidt zich van andere immosites door in te spelen op persoonlijke levensstijl. Bent u sportief en wilt u dicht tegen een sportcentra wonen of is het makkelijk om dichtbij een ...

Hieronder vind je een lijst van enkele van de meest voorkomende social media iconen die je op websites zult zien, samen met een korte beschrijving van de bijbehorende platformen:

Facebook: het blauwe vierkant met een witte "f" is het logo van Facebook, een van de grootste social media platformen ter wereld.

Instagram: het vierkante, kleurrijke icoon met een camera is het logo van Instagram, een populaire foto- en video-sharing app.

Twitter: het blauwe vogeltje is het logo van Twitter, een social media platform voor het delen van korte, snelle berichten (tweets).

LinkedIn: het blauwe icoon met het witte "in" symbool is het logo van LinkedIn, een zakelijk social media platform voor professionals.

YouTube: het rode icoon met een witte driehoek en een rode afspeelknop is het logo van YouTube, een platform voor het delen van video's.

Pinterest: het rode icoon met een witte "P" is het logo van Pinterest, een social media platform voor het delen van visuele ideeën en inspiratie.

TikTok: het zwart-witte icoon met een muzieknoot is het logo van TikTok, een app voor het delen van korte video's, vaak met muziek of dans.

Snapchat: het gele icoon met een witte spook is het logo van Snapchat, een app voor het delen van korte video's en foto's die snel verdwijnen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele social media platforms die er zijn, en er zijn nog veel meer iconen die je op websites kunt tegenkomen. Het doel van deze iconen is om bezoekers te laten weten dat ze het bedrijf of de organisatie kunnen volgen op hun social media accounts.