Blog
10/04/2017    Luxe, Interieur

Vrij uitzicht over strand en oceaan

Wat is het allerbelangrijkste waar je zeker van wil zijn als je een huis slechts een paar meter uit de buurt van het strand bouwt? Vrij uitzicht hebben over het strand en de oceaan natuurlijk. Dit is wat werd gevraagd van Steve Domoney Architecture wanneer zij met een ambitieus project in Williamstown, Australië belast waren. Als gevolg van hun harde werk, staat het Williamstown Beach Residence met zijn voeten quasi in de zee en biedt het haar bewoners de ganse dag door een prachtig uitzicht.

Van de architecten: "Met een woning gelegen direct tegenover de zandige kustlijn van een afgezonderd strand, is de essentie in het ontwerpen van een nieuw huis op deze site uiteraard om de sterkste mogelijke verbinding te creëren van binnen in het huis over het strand, naar de zee."

Maar het bereiken van de uiteindelijke vorm van het huis was alles behalve gemakkelijk voor de architecten omdat het gebied dat beschikbaar is om te bouwen smal is op de kant die uitkijkt op het strand en juist weer lang aan de andere kant. Hierdoor ontstond het hoofddoel om een verbinding te maken naar alle leefzones ongeacht aan welke kant ze zich bevinden. Op het einde bestond het plan uit de woonruimtes op de eerste verdieping met uitzicht op het strand van iedere zone, met inbegrip van de keuken, de eetkamer en de familie kamer.

Meer inspiratie hier

Imagicasa 1

Imagicasa 2

Imagicasa 3

Imagicasa 4

Imagicasa 5

Imagicasa 6

Imagicasa 7

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Hoe worden jullie het eens over de kleuren in ons nieuwe huis?

Hoe worden jullie het eens over de kleuren in ons nieuwe huis?
2019-05-19
“Mijn partner en ik hebben een compleet verschillende smaak. Hoe worden we het eens over de kleuren in ons nieuwe huis?” Je...
Lees meer

6 eenvoudige schildertips

6 eenvoudige schildertips
2019-04-28
Net verhuisd of zin om je huis in een nieuw jasje te steken? Dankzij deze professionele schildertips van Levis loopt voortaan elk schilderproject...
Lees meer