Blog
22/04/2018        Duravit BeLux bvba Luxe, Interieur, Wonen

Technologie in de badkamer

De badkamer van de toekomst moet gepersonaliseerd zijn, waar je in alle rust kan genieten van me-time en waar technologie en energie een belangrijke factor spelen. Daarom vroegen wij Duravit hoe zij er steeds in slagen hun klanten omver te blazen met hun innovatieve technologie. 

LED-verlichting

LED-licht zorgt voor goede verlichting en een aangename sfeer plus verbruikt een stuk minder. Duravit integreert sensoren in de spiegel, zo kan je het licht in- en uitschakelen zonder aan te raken. Super praktisch & hygiënisch. 
Meer info over soorten LED-verlichting

Spiegel met geluidssysteem en dimmer met infrarood schakelaar

Met ingezeepte handen het licht aan- of uitdoen of met een dimmer regelen? Geen probleem met de spiegels en spiegelkasten met infrarood schakelaars van Duravit. De spiegelkasten zijn optioneel verkrijgbaar met geïntegreerd geluidssysteem. Muziek kan met alle Bluetooth-apparaten zoals smartphones worden gestreamd.
Ontdek hier het assortiment spiegels

Nachtlichtprogramma's

Het gevoel van welbehagen is deels afhankelijk van hoe veilig men zich in de eigen omgeving voelt. De nachtlichtprogramma's die bij de SensoWash® douche-wc-zitting worden toegepast, zorgen voor voldoende oriëntatie en veiligheid in het donker.
Bekijk de verschillende opties

De douchewand OpenSpace

Geniaal: Een douchewand die u alleen ziet wanneer u hem gebruikt. De deuren kunt u na het douchen eenvoudig tegen de muur klappen. Zo steekt er geen storende rail meer de badkamer in, zijn armaturen en doucheslang afgedekt en lijkt de badkamer, optisch gezien, een stuk groter, vooral met spiegelend glas.
Ontdek de OpenSpace douche hier

SensoWash® Slim toilet met bijbehorende afstandsbediening

Na het toiletbezoek kiest u de gewenste reinigingsfunctie, zitvlak-, lady- of comfortdouche. Dankzij een geïntegreerd warmte-element blijft de watertemperatuur constant, maar kunt u deze ook naar wens aanpassen. Na gebruik kunt u de afstandsbediening in de wandhouder plaatsen. 
Meer info over SensoWash

Meer informatie en andere producten kan u terugvinden op de website van Duravit.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Hoe worden jullie het eens over de kleuren in ons nieuwe huis?

Hoe worden jullie het eens over de kleuren in ons nieuwe huis?
2019-05-19
“Mijn partner en ik hebben een compleet verschillende smaak. Hoe worden we het eens over de kleuren in ons nieuwe huis?” Je...
Lees meer

6 eenvoudige schildertips

6 eenvoudige schildertips
2019-04-28
Net verhuisd of zin om je huis in een nieuw jasje te steken? Dankzij deze professionele schildertips van Levis loopt voortaan elk schilderproject...
Lees meer