Blog
18/02/2019    Nieuws

KBC en Immozo zorgen voor een innovatief partnerschap in België

“Consument kan via onze immosite rechtstreeks een KBC woningkrediet simuleren en verder afhandelen.”

KBC en Immozo gaan een innovatief partnerschap aan. Een consument die op de immosite Immozo het huis van zijn dromen vindt, kan op een eenvoudige en snelle manier ontdekken hoeveel een woningkrediet per maand zou kosten. Vervolgens kan hij rechtstreeks via enkele muisklikken onmiddellijk een afspraak inplannen, een offerte ontvangen of chatten met een KBC expert van KBC Live. De toekenning en verdere afhandeling van het woningkrediet is steeds in handen van KBC.

Met dit partnership spelen beide bedrijven in op een groeiende trend in een snel veranderende digitale wereld waarbij consumenten meer en meer klassieke transacties online, zelfstandig, snel en op een gebruiksvriendelijke manier willen afhandelen.  

Bovendien bevestigen Immozo en KBC met deze samenwerking hun innovatieve voortrekkersrol binnen hun sector. Dankzij hun krachtenbundeling kunnen zij hun klanten nog beter en sneller van dienst zijn. KBC werkt  overigens al samen met verschillende niet-financiële partners. Immozo is een ambitieus woonplatform op de Belgische markt en onderscheidt zich door surfers een unieke en op maat ervaring te bieden tijdens hun zoektocht naar een ideale woning.  

Immozo bevestigt dat het naast de exclusieve overeenkomst met KBC reeds gesprekken voert met bijkomende energie- en telecomspelers en verhuismaatschappijen. “Wij zijn vooral op zoek naar diepgaande partnerschappen met bedrijven die net zoals wij sterk inzetten op een individuele benadering van en toegevoegde waarde voor de klant.  In deze context zijn we dan ook bijzonder trots op onze partnerschap met KBC die een voortrekkersrol speelt inzake digitale transformatie op de Belgische financiële markt.”

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Porotherm Dryfix: baanbrekende bouwtechniek voor lijmstenen

Porotherm Dryfix: baanbrekende bouwtechniek voor lijmstenen
2019-07-11
Wienerberger
Met de Porotherm Dryfix kunt u beter, sneller en efficiënter bouwen. Dit innovatieve systeem ontving een technische goedkeuring...
Lees meer

ACTIE: Gratis bezichtigingsreis voor 2e verblijf in Cyprus & Griekenland via 3P Vastgoed

ACTIE: Gratis bezichtigingsreis voor 2e verblijf in Cyprus & Griekenland via 3P Vastgoed
2019-03-14
3P-Vastgoed
Actie Second Home aan zee voor klanten van 3P-Vastgoed! Gratis bezichtigingsreis 2 nachten, voor 1 persoon bij aankoop van een vastgoed in...
Lees meer