Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

PURO2 hydrotherapie. Hét zuurstofbad van de toekomst.

20 september was een grote dag voor Belhydro, het wellnessmerk van Sax Sanitair. Na lange, uitvoerige testfases was het eindelijk zo ver: het nieuwste product PURO2 werd voorgesteld aan de toonzaaladviseurs. Iedereen was enorm onder de indruk van de helende werking van het PURO2 bad. Het bad van de toekomst is een zuurstofbad, met zuiver water, zonder additieven. Een primeur in België.

Wat is PURO2?

Het PURO2 hydrotherapie bad biedt je een diepe reiniging, verjongingskuur, wellnessbeleving én therapeutische werking in één. En dit allemaal enkel met water en lucht, zonder toevoeging van chemische stoffen.

Wil je meer te weten komen over PURO2? Kom dit nieuwe systeem ontdekken op Bis tussen 6 en 14 oktober '18 in Flanders Expo in Hal 3.

Kan je niet wachten om meer te weten te komen over dit unieke product? We zetten alvast de 7 voordelen op een rijtje.

De 7 voordelen van PURO2

1. Diepe reiniging van de huid

PURO2 reinigt dieper dan cosmetische behandelingen. In het water zitten zuurstofrijke luchtbellen die zo klein zijn dat ze tot diep in de poriën kunnen doordingen. De luchtbellen verwijderen alle onzuiverheden waardoor je huid na elk bad zijdezacht aanvoelt.

2. De huid voelt en oogt jonger

De minuscule luchtbellen brengen ook zuurstof tot diep in je huid en wekken zo de natuurlijke productie van collageen op. Collageen houdt je huid elastisch en stevig, wat het ontstaan van rimpels verhindert. Dus zo geeft PURO2 je huid een boost met frisse en jonge uitstraling als gevolg.

3. Verlicht de symptomen van huidaandoeningen

Mensen met huidaandoeningen als eczeem, psoriasis of ichtyosis zouden de symptomen van hun aandoeningen aanzienlijk moeten zien verlichten door de PURO2. Dit omdat het bad enkel gebruik maakt van water en zuurstof, wat de huid soepel maakt en hydrateert op een zachte, natuurlijk manier.

4. Enkel zuurstof & water

PURO2 is enkel zuiver water en luchtbellen; nul additieven. Daarom is PURO2 een puur geluk voor de huid. Er wordt enkel gebruikgemaakt van de natuurlijke kracht van water & zuurstof. Je kan het hydrotherapie bad dus zo vaak gebruiken als je wil, je huid zal altijd blaken van gezondheid en even zacht aanvoelen.

5. Langer warm water

De kleine luchtbellen blijven steeds onder het wateroppervlak hangen, daardoor behouden ze de warmte van het water. Met ander woorden, het water zal amper afkoelen terwijl je aan het baden bent.

6. Neutraliseert vrije radicalen

Net als de lucht na een stevige onweersbui, zijn de luchtbellen die in het water worden geblazen negatief geladen. Deze negatieve ionen hebben een gunstig effect op lichaam en geest, want ze wekken de productie op van serotonine (= je gelukshormoon), ze helpen de positieve ionen in je lichaam te neutraliseren en ze versterken je immuunsysteem.

7. Licht bruisende sensatie

Voel je van kop tot teen herboren, want met z'n minuscule luchtbellen geeft PURO2 je een lichtjes bruisende sensatie. Geniet van een lekker ontspannend bad, laat je geest tot rust komen en stap uit met een zijdezachte, gezonde huid.