Blog
10/01/2017    Luxe, Kopen & Verkopen, Nieuws

Penthouse met zicht op Central Park

Deze penthouse aan 210 West 77th street is een bijzonder ruime duplex met een waanzinnig uitzicht over New York en meer bepaald over Central Park. Daarbovenop krijg je ook nog voldoende buitenruimte om er echte feestjes te organiseren. De flat bestaat uit een fantastische woonkamer en eetkamer met een open haard en een uniek uitzicht over de noord- en zuidkant doorheen de grote vensterdeuren. Ook de ramen naar de oostkant zijn buitenmaats en kijken uit op Central Park.

Net als in de film
Elegante deuren uit glas en mahoniehout met balkons uit Romeo en Julia langs de hele voorzijde van het appartement geven het Europese charme, en doen tegelijkertijd fris en modern aan. Naast de inkomhal bevindt zich een ruime bibliotheek, noblesse oblige, maar die kan ook gebruikt worden als vijfde slaapkamer. Gemakkelijk zelfs, want er is hier ook een ligbad.

Doe het voor de keuken
Wat meteen opvalt in de professionele keuken, zijn de handgemaakte en handgeschilderde kastjes van het van oorsprong Britse iconische bedrijf Smallbone of Devizes. Het volgende dat je merkt is dat het wel een Hele Grote Keuken is. Sommige mensen hun hele huis is kleiner.
Met toestellen van Miele, waaronder een snelle oven, een stoomoven, een warmhoudlade, een koelkast en een aparte vriezer, een wijnkoelkast, twee vaatwassers en een grote dampkap zal je hier graag koken, en eigenlijk is dit de plek waarvan je weet dat de bewoners er de meeste tijd in zullen doorbrengen.

De trap brengt je naar het zalige terras met (ook hier) prachtige uitzichten. Verder op deze verdieping zijn de privévertrekken, met aparte eetkamers of lounges. Er is een hele grote slaapkamer, heel luxueus met ook hier weer fantastische uitzichten over de stad en het park. Die slaapkamer heeft ook twee grote inloopkleerkasten en een witte badkamer in Dolomiet marmer met ligbad, douche, twee wastafels en een kaptafel en een raam voor natuurlijk licht. De drie extra slaapkamers hebben elk een eigen badkamer en (ook al) een prachtig uitzicht over de stad.

Extraatjes
Het gebouw zelf biedt verder voor haar bewoners onder andere een sportveld, waar je aan yoga kan doen, of een tennisbal tegen een muur kan kloppen. Natuurlijk is er ook een filmzaaltje, een spa met sauna en twee stoombaden, een grote fitnessruimte en een dakterras met een buitenhaard. Parkeren doe je uiteraard in het gebouw. Dat is wel net zo veilig. De portier begroet je met plezier en dat is allemaal van jou voor amper twintig miljoen euro. Een koopje dus. Echt.


Bron: Imagicasa

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Porotherm Dryfix: baanbrekende bouwtechniek voor lijmstenen

Porotherm Dryfix: baanbrekende bouwtechniek voor lijmstenen
2019-07-11
Wienerberger
Met de Porotherm Dryfix kunt u beter, sneller en efficiënter bouwen. Dit innovatieve systeem ontving een technische goedkeuring...
Lees meer

ACTIE: Gratis bezichtigingsreis voor 2e verblijf in Cyprus & Griekenland via 3P Vastgoed

ACTIE: Gratis bezichtigingsreis voor 2e verblijf in Cyprus & Griekenland via 3P Vastgoed
2019-03-14
3P-Vastgoed
Actie Second Home aan zee voor klanten van 3P-Vastgoed! Gratis bezichtigingsreis 2 nachten, voor 1 persoon bij aankoop van een vastgoed in...
Lees meer