Blog
12/04/2019        Hörmann Belgium NV/SA Wonen

Laat je niet verrassen, maak je huis inbraakveilig

In 2017 gebeurden er maar liefst 52.816 woninginbraken in België. Dat cijfer maakt van huisbraak de grootste vorm van criminaliteit in ons land. Om een woninginbraak te voorkomen, of om de woning extra te beveiligen na huisbraak, zijn verschillende opties mogelijk. Kiezen voor veilige deuren en ramen is daar één van. Laat je niet verrassen en maak je woning inbraakveilig.

Een woninginbraak tast het veiligheidsgevoel aan, waarna het extra beveiligen van de woning een logische stap is. Ook wie nog geen slachtoffer werd van huisbraak, wil een gevoel van geborgenheid in eigen huis.

Met de ThermoSafe stelt Hörmann de veiligste voordeur op de markt voor. De ThermoSafe-voordeur van Hörmann beschermt de woning tegen inbraakpogingen van ervaren criminelen met zwaar materiaal. Bovendien geeft Hörmann een unieke veiligheidsgarantie van tien jaar. 

ThermoSafe-voordeur: standaard uitgerust met hoge veiligheidsklasse

De ThermoSafe is standaard uitgerust met veiligheidsklasse RC3. Dat wil zeggen dat de aluminium voordeur de woning beschermt tegen een ervaren crimineel die gedurende vijf minuten de deur probeert open te breken met schroevendraaiers, tangen, wiggen, een koevoet en eenvoudig boorgereedschap. De politie raadt veiligheidsklasse RC2 aan als standaard, maar Hörmann wil voor 100 procent voldoen aan de veiligheidsbehoefte en gaat daarom een stap verder.  

Tien jaar veiligheidsbelofte  

Om de veiligheid van woningen uitgerust met een ThermoSafe-voordeur te bewijzen, doet Hörmann aan al haar klanten een veiligheidsbelofte van tien jaar. Wanneer een inbreker erin slaagt de woning binnen te dringen via de ThermoSafe-voordeur, met materialen uit de RC3 klasse, krijgt de klant een nieuwe Hörmann-voordeur met dezelfde uitrusting of 3.000 euro cash terugbetaald als de schade aan de deur door de verzekering wordt gedekt.  

Uitstekende warmte-isolatie  

Naast de veiligheidsgarantie door onder andere het vijfvoudige veiligheidsslot, heeft de ThermoSafe-voordeur een voortreffelijke warmte-isolatie. Het 73 millimeter dikke deurblad werkt energiebesparend. Verder is de voordeur uitgerust met een thermisch onderbroken aluminium vleugelprofiel en heeft ze een U-waarde tot ca. 0,87 W/(m²·K). Ook op esthetisch vlak mag de ThermoSafe er zeker zijn, aangezien de veiligheids- en isolerende elementen volledig zijn weggewerkt. Wie deze voordeur installeert, heeft de keuze uit meer dan zeventig deurmotieven in achttien voorkeurskleuren of RAL naar keuze.  

Maak je huis inbraakveilig en bekijk meer info over de ThermoSafe voordeur van Hörmann  

Hormann Thermosafe voordeur inbraakveilig

 

Lees ook: Tips voor goede thuisbeveiliging

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Handleiding voor het installeren van een buitenkraan

Handleiding voor het installeren van een buitenkraan
2019-06-04
Steeds meer woningen zijn vandaag de dag voorzien van een buitenkraan. Bijzonder makkelijk natuurlijk, want in uw tuin gebruikt u ongemerkt best...
Lees meer

Een wisseldouche, perfect voor lichaam en geest

Een wisseldouche, perfect voor lichaam en geest
2019-06-01
Sax Sanitair
Een wisseldouche, perfect voor lichaam en geest. Ontspannen en relaxed energie bijtanken, elke dag opnieuw. Familiale verplichtingen, deadlines,...
Lees meer