Blog
09/03/2018        Duravit BeLux bvba Interieur

Innovatieve oplossingen voor meer comfort in de badkamer

Badkamerproducten van Duravit bieden meer

Uit recent onderzoek van de VDS (Vereinigung Deutsche Sanitätswirtschaft) wil 88% van de bevolking een badkamerinrichting die is afgestemd op hun leeftijd. Aangezien een badkamer lang meegaat, stellen veel en ook jonge mensen zich de vraag hoe ze de badkamer aan toekomstige levensfasen kunnen aanpassen, zodat deze aan hun groeiende behoefte aan comfort, functionaliteit en veiligheid kan voldoen. Comfort is niet leeftijdsgebonden, maar zorgt in alle leeftijdscategorieën voor meer levenskwaliteit.

Slimme ideeën voor meer veiligheid

1. Nachtlichtprogramma's

Het gevoel van welbehagen is deels afhankelijk van hoe veilig men zich in de eigen omgeving voelt. De nachtlichtprogramma's die u kunt terugvinden bij de spiegelkasten en spiegelelementen uit de diverse series, of die bij de SensoWash® douche-wc-zitting worden toegepast, zorgen voor voldoende oriëntatie en veiligheid in het donker.

Duravit SensoWash wc zitting

2. Geen angst voor natte voeten

Duravit neemt doelgerichte maatregelen tegen slipgevaar op natte ondergrond: Treden voor de badkuip verhogen de veiligheid en maken instappen eenvoudiger. Alle Duravit-douchebakken zijn tevens met een antisliplaag verkrijgbaar. Dankzij de doorzichtige maar voelbare, laag hebben de voeten meer grip in de douchebak.

Duravit geen angst voor natte voeten

3. Hoger zitten, makkelijker opstaan

Vijf centimeter hoger zitten, makkelijker opstaan. Dit is het comfort dat u kunt verwachten van de wand-wc Starck 3. De wc kunt u op bestaande aansluitingen monteren en is dus ook ideaal voor renovaties. De hogere wand-wc biedt lange mensen en mensen met iets hogere leeftijd meer comfort tijdens het dagelijkse leven.

In de Starck 3-serie bevindt zich ook een rolstoelvriendelijke wand-wc. Bij de installatie van een urinoir is er helemaal geen sprake meer van zitten en opstaan.

Bekijk meer innovatieve oplossingen die meer comfort bieden aan uw badkamer

duravit starck 3

 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Ikea Hacks - Slim & goedkoop

Ikea Hacks - Slim & goedkoop
2018-06-19
Of je nu een fan bent of niet, Ikea is bij uitstek dé winkel waar menig inboedel vandaan komt. En niet zonder reden, want behalve dat het...
Lees meer

Musthaves voor je terras of tuin van vtwonen.be

Musthaves voor je terras of tuin van vtwonen.be
2018-05-11
Ja hoor, we mogen ondertussen al luidop dromen over de zomer, vakantie en tuinfeestjes! De komende dagen is de zon volop van de partij, tijd om dus...
Lees meer