Blog
23/05/2018    Nieuws, Luxevastgoed

In dit appartement zullen Harry en Meghan samenwonen

Na de huwelijksreis naar Namibië zullen Harry & Meghan verhuizen naar het domein van Kengsington, waar momenteel druk wordt gewerkt aan hun appartement. Het appartement zou 4 verdiepingen hebben en maar liefst 20 slaapkamers! 

Voor Meghan Markle prins Harry leerde kennen huurde ze in een huis in het Canadese Toronto. Maar nadat de twee hun huwelijk bekend maakten, trok Meghan in bij Harry in het Nottingham Cottage, een huisje met 2 slaapkamers op het domein van Kensington Palace. Niet enkel woonden William en Kate daar ruime tijd. Harry heeft ook in Nottingham Cottage Meghan ten huwelijk gevraagd.

Nottingham Cottage Immozo

Momenteel zijn er nog heel wat verbouwingswerken bezig aan het appartement, die normaal na hun huwelijksreis naar Namibië zou moeten klaar zijn. 

Leuk detail is dat de kersverse Hertog en Hertogin van Sussex ook de buren worden van William en Kate. Toen William en Kate hun eerste kindje kregen, verhuisden ze naar Apartment 1A, een vleugel in Kensington Palace. En blijkbaar zouden de appartementen van de broers verschillende gemeenschappelijke deuren hebben. Wat gezellig!

De Britse Queen gaf Harry en Meghan bij hun huwelijk ook een buitenverblijf. York cottage ligt aan het landgoed van Sandringham aan de kust van Norfolk. Het huis zou dienst doen als het paar wil ontsnappen aan de drukte van Londen.

York cottage Immozo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

ACTIE: Gratis bezichtigingsreis voor 2e verblijf in Cyprus & Griekenland via 3P Vastgoed

ACTIE: Gratis bezichtigingsreis voor 2e verblijf in Cyprus & Griekenland via 3P Vastgoed
2019-03-14
3P-Vastgoed
Actie Second Home aan zee voor klanten van 3P-Vastgoed! Gratis bezichtigingsreis 2 nachten, voor 1 persoon bij aankoop van een vastgoed in...
Lees meer

KBC en Immozo zorgen voor een innovatief partnerschap in Belgiƫ

KBC en Immozo zorgen voor een innovatief partnerschap in Belgiƫ
2019-02-18
“Consument kan via onze immosite rechtstreeks een KBC woningkrediet simuleren en verder afhandelen.” KBC en Immozo gaan een...
Lees meer