Blog
23/05/2018    Nieuws, Luxevastgoed

In dit appartement zullen Harry en Meghan samenwonen

Na de huwelijksreis naar Namibië zullen Harry & Meghan verhuizen naar het domein van Kengsington, waar momenteel druk wordt gewerkt aan hun appartement. Het appartement zou 4 verdiepingen hebben en maar liefst 20 slaapkamers! 

Voor Meghan Markle prins Harry leerde kennen huurde ze in een huis in het Canadese Toronto. Maar nadat de twee hun huwelijk bekend maakten, trok Meghan in bij Harry in het Nottingham Cottage, een huisje met 2 slaapkamers op het domein van Kensington Palace. Niet enkel woonden William en Kate daar ruime tijd. Harry heeft ook in Nottingham Cottage Meghan ten huwelijk gevraagd.

Nottingham Cottage Immozo

Momenteel zijn er nog heel wat verbouwingswerken bezig aan het appartement, die normaal na hun huwelijksreis naar Namibië zou moeten klaar zijn. 

Leuk detail is dat de kersverse Hertog en Hertogin van Sussex ook de buren worden van William en Kate. Toen William en Kate hun eerste kindje kregen, verhuisden ze naar Apartment 1A, een vleugel in Kensington Palace. En blijkbaar zouden de appartementen van de broers verschillende gemeenschappelijke deuren hebben. Wat gezellig!

De Britse Queen gaf Harry en Meghan bij hun huwelijk ook een buitenverblijf. York cottage ligt aan het landgoed van Sandringham aan de kust van Norfolk. Het huis zou dienst doen als het paar wil ontsnappen aan de drukte van Londen.

York cottage Immozo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Wienerberger lanceert wedstrijd ‘Shoot, share ’n win’

Wienerberger lanceert wedstrijd ‘Shoot, share ’n win’
2019-02-04
Wienerberger
Wienerberger, aanbieder van bouwmateriaaloplossingen, bekend van de merken Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel, organiseert van 28 januari tot en...
Lees meer

Nieuwe regels Vlaamse Woninghuurdecreet 2019. Alles wat u moet weten als u gaat huren of verhuren.

Nieuwe regels Vlaamse Woninghuurdecreet 2019. Alles wat u moet weten als u gaat huren of verhuren.
2019-01-01
Een nieuw jaar brengt onvermijdelijk nieuwe regels met zich mee. Het huurdecreeet stond al een tijdje op de agenda van de Vlaamse...
Lees meer