Blog
26/01/2017    Kopen & Verkopen, Nieuws

Het duurste huis van Amerika staat te koop! Gluur snel eens binnen...

Heb je ooit al afgevraagd hoe het allerduurste huis in Amerika er zou uitzien? Scroll dan snel verder, want IMMOZO heeft het atnwoord voor je! Het huis is namelijk te koop gezet voor zo'n 250 miljoen dollar. Het gigantische huis ligt in Los Angeles aan 924 Bel Air Road om specifiek te zijn. De oppervlakte beslaat iets meer dan 11 vierkante kilometer, en beschikt over 2 enorme master bedrooms, een tiental luxe suites voor de gasten en 21 badkamers, voor het geval de nood het hoogst is en je waarschijnlijk een half uur nodig hebt om door het hele huis te lopen.. 

Het leukste aan het huis is volgens ons de entertainment rooms, want ja, er is een bioscoop, bowlingzaal, spa aanwezig. Zin in een hapje en een drankje? Geen probleem, ga langs in één van de 5 bars of 3 professionele keukens. Ben je meer een outdoor persoon? Leg je dan aan het zwembad op het dak en geniet van de openluchtbiosscoop. Vergaten we nu even de kamer met snoepmuur te vermelden.. Inderdaad, snoepmuur.

Interesse? Kom dan af met je helicopter want je die kan uiteraard makkelijk parkeren op het dak, samen met zo'n 12 luxe auto's en 10 motors.

De villa is ontworpen voor de rijksten ter wereld die alles uit hun leven willen halen, zegt ontwikkelaar Bruce Makowsky.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

10 handige tips voor de verkoop van uw huis

10 handige tips voor de verkoop van uw huis
2019-04-08
Een eerste indruk bij een bezichtiging is zeer belangrijk bij het kopen van een woning. Als een potentiële koper een goede indruk krijgt,...
Lees meer

Wat doet een aankoopbegeleider?

Wat doet een aankoopbegeleider?
2019-04-06
Vinta
Dat de Belg met een serieuze baksteen in de maag zit, moeten we je niet vertellen. Maar de aankoop van een onroerend goed is een hele opgave....
Lees meer