Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Hansgrohe is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige sanitairproducten

Doe mee en maak kans op een badkamer t.w.v. 10.000 € Frisse boost aan het begin van je dag, welverdiende massage na de sport, een relaxerend moment na een drukke dag, … op zo ...

Hansgrohe is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige sanitairproducten. Het werd opgericht in 1901 door Hans Grohe in Schiltach, Duitsland. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van sanitairproducten en heeft wereldwijd meer dan 4.800 werknemers in dienst.

Hansgrohe is vooral bekend om zijn kranen en douchesystemen. Het bedrijf heeft talloze innovaties geïntroduceerd in de sanitairindustrie, waaronder de eerste verstelbare handdouche en de eerste douchesysteem met een geïntegreerde thermostaat. Het bedrijf heeft ook talloze designprijzen gewonnen voor zijn producten, waaronder de Red Dot Design Award en de iF Design Award.

Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en milieubescherming. Het heeft bijvoorbeeld een eigen waterrecyclinginstallatie in zijn fabriek in Duitsland en maakt gebruik van duurzame materialen in zijn producten. Hansgrohe is ook actief betrokken bij maatschappelijke initiatieven en ondersteunt bijvoorbeeld verschillende waterprojecten over de hele wereld.

Kortom, Hansgrohe is een toonaangevend Duits bedrijf dat hoogwaardige sanitairproducten produceert, innovatief is in de industrie en zich inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.