Blog
30/08/2018        Sax Sanitair Energie

De ecologisch badkamer: Go green met KALDEWEI

Meer dan ooit is water- en energiebesparing een belangrijk issue. Mensen kiezen bewust voor groene stroom, ecologische producten en hybride wagens. Ook voor de inrichting van de woning, met in het bijzonder de badkamer, wordt geopteerd voor een duurzame productkeuze. Daarom leggen architecten & ontwerpers steeds meer de nadruk op aspecten zoals duurzaamheid, gezondheid en een zorgvuldige grondstofkeuze. 

Groene badkamers Immozo


Daarom stellen wij u graag KALDEWEI voor, een merk dat op een indrukwekkend wijze ecologische producten ontwerpt die niet enkel goed zijn voor het milieu maar ook al je zintuigen prikkelen. Al meer dan 90 jaar volgt KALDEWEI consequent het pad van ecologische duurzaamheid. Het perfecte materiaal voor perfect design heeft een naam: Speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal. Een grondstof die 100% herbruikbaar is en gebruikt wordt voor de productie van baden, douchevlakken en wastafels. 

Het is niet zonder reden dat KALDEWEI 30 jaar garantie geeft op alle modellen. Hun uitgebreid gamma is eenvoudig te reinigen en behoudt na vele jaren nog steeds hun mooie uiterlijk. Hoe kan dat, denk je? Staal en glas – twee volstrekt authentieke, natuurlijke materialen, die elk beschikken over unieke materiaaleigenschappen: Staal staat voor stevigheid, hoge belastbaarheid, robuustheid en vervormbaarheid. En glas is bijzonder resistent tegen chemische of thermische belasting en biedt een schitterende optiek. Dus het robuuste staal en resistente glas vormen een onlosmakelijke geëmailleerde KALDEWEI verbinding. 

- Onderhoudsvriendelijk: Op het glasachtige oppervlak van KALDEWEI krijgen vuil en bacteriën geen kans om zich aan het oppervlak vast te hechten.

- Krasbestendig: Dankzij het geëmailleerd staal heeft KALDEWEI een uiterest groot weerstandsvermogen.

- UV-bestendig: Dankzij het unieke staal is het oppervlak van alle producten kleur- en lichtecht, vergeelt het niet en behoudt het langdurig zijn originele kleur.

- 100% duurzaam: Alle producten van KALDEWEI bestaan uit natuurlijke grondstoffen die 100% kunnen worden gerecycleerd.

- Bestand tegen chemicaliën: KALDEWEI is uiterst bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, cosmetica of badproducten. 

Meer informatie over de unieke KALDEWEI producten? Ga langs in één van de Sax Sanitair filialen voor een uitgebreide uitleg.

Ecologische badkamer Immozo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

7 tips om zonnepanelen te reinigen

7 tips om zonnepanelen te reinigen
2019-05-08
Van Severen
Mei is hét moment om uw zonnepanelen de jaarlijkse reinigingsbeurt te geven. De (hopelijk) zonnigste maanden staan voor de deur en die...
Lees meer

Bespaar op het energieverbruik van je airco

Bespaar op het energieverbruik van je airco
2019-04-22
  Eindelijk! Het is weer lekker weer. Heerlijk buiten zitten in de tuin en genieten van het zonnetje. Toch is het wel lekker om af en toe...
Lees meer