Blog
16/04/2019    Interieur

Waarom kiezen voor gekleurde ramen

Waarom voor gekleurde ramen kiezen? De tijd dat je alleen de keuze had uit standaard vensters ligt al geruime tijd achter ons. Tegenwoordig kun je je ramen volledig matchen met de rest van je interieur. Dit kan door het uitgebreide aanbod aan RAL-kleuren voor zowel PVC ramen als aluminium ramen. Hieronder een aantal voorbeelden van mogelijke combinaties die je woning een nieuwe look geven!

#1: Strak & modern

Voor een strakke en moderne uitstraling kies je voor lichte tinten die je woning ruimer laten ogen. Deze lichte tinten zijn perfect te combineren met andere kleuren binnen je interieur. Lichtgrijze vensters geven je woning een chique, stijlvolle uitstraling zonder dat ze een saai imago krijgt. Witte elementen met een aantal kleurrijke accenten maken de look compleet.
 
Kies voor gekleurde ramen
 

#2: Fris & vrolijke ramen

Door verschillende gelijkwaardige kleuren te combineren binnen je woning creëer je een frisse, vrolijke look. Ramen kunnen daarin een essentieel onderdeel spelen. Veelgebruikte frisse kleuren zijn groen, blauw en geel die goed met elkaar te combineren zijn. De ruiten springen er zo meer uit en worden echt onderdeel van de kamer. Zo geef je meer kleur aan je woning.
 

#3: Excentriek en gedurfd

Een kleurencombinatie waar je op voorhand niet aan had gedacht kan in praktijk heel goed uitpakken. Voor die excentrieke, gedurfde uitstraling kan je ervoor kiezen om verschillende tinten tegenover elkaar te zetten, bijvoorbeeld donker tegen licht. Door gebruik te maken van felgekleurde ramen en deuren leg je daar volledig het accent op en knallen deze er als het ware uit. Kies bijvoorbeeld voor brandweerrode ramen op een donkerbruin geverfde muur. Je zult versteld staan van het effect.
 
verrassende geverfde ramen
 
Bij het verven van je muren en het inrichten van je woning houd je rekening met een bepaalde stijl die je wilt laten terugkomen. De inrichting en de stijl van je woning wil je graag op alle manieren overeen laten komen en je ramen zijn een belangrijk onderdeel die snel de aandacht trekken. Zorg dat deze niet uit de toon vallen. Met een uitgebreid aanbod aan kleuren vind je altijd ramen die matchen met de rest van je woning.
 
 
 
 
 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Hoe worden jullie het eens over de kleuren in ons nieuwe huis?

Hoe worden jullie het eens over de kleuren in ons nieuwe huis?
2019-05-19
“Mijn partner en ik hebben een compleet verschillende smaak. Hoe worden we het eens over de kleuren in ons nieuwe huis?” Je...
Lees meer

6 eenvoudige schildertips

6 eenvoudige schildertips
2019-04-28
Net verhuisd of zin om je huis in een nieuw jasje te steken? Dankzij deze professionele schildertips van Levis loopt voortaan elk schilderproject...
Lees meer