Blog
12/11/2017        Sax Sanitair Luxe, Wonen

Een massagesysteem op maat: genieten tot in het topje van je tenen

Belhydro Sax Sanitair

Kom thuis in je eigen wellnessparadijs...

Je eigen massagebad op maat, met massagezones precies waar je ze hebben wil, inclusief een massage van de voetreflexzones die je lichaam van kop tot teen doen ontspannen, ingewerkte chromotherapie en een geïntegreerd soundsysteem.

Je eigen miniwellness à la carte, op maat van je budget, je woning en je wensen? Spring eens binnen bij Sax Sanitair! Zij bieden je niet alleen veel inspiratie, maar ook professioneel en eerlijk advies. En misschien geniet ook je binnenkort van je eigen kleine wellnessparadijs.

Ok, wat is nu Belhydro?

Wellnessbaden heb je in alle soorten en maten, van grote buitenspa’s tot massagesystemen volledig op maat gemonteerd op uw persoonlijke keuze badmodel. Die laatste hebben niet alleen een ontspannend effect, maar werken ook therapeutisch. Doordat ze volledig zijn afgestemd op de afmetingen van je lichaam, geniet je van een intense massage op precies de juiste plaatsen. Belhydro maakte er zijn specialiteit van.

Je eigen massagebad op maat

Ultieme relaxatie en therapeutisch effect

Na een drukke dag tot rust komen in een warm bad, er is geen betere manier om stress en spanning van je af te laten glijden. In een Belhydro-massagebad krijg je er nog een intense full body massage bovenop, met alle positieve effecten die daarbij horen. De gerichte rug- en voetzoolmassage stimuleert je bloedsomloop en ontspant je spieren, verlicht hoofd- en gewrichtspijn, en heeft een kalmerend effect op je zenuwstelsel waardoor je onder andere beter slaapt. Een Belhydro-massagebad is dus niet alleen een heerlijke manier om te ontspannen, je voelt ook het positieve effect op je gezondheid.

Ontdek Belhydro nu!

Alles begint bij het juiste bad

Een massagebad combineert de weldaad van water, warmte én een intense massage. Die massage heeft pas effect als ze op de juiste manier en op de juiste plaatsen wordt uitgevoerd. Daarom hecht Belhydro zo veel belang aan de keuze van het juiste bad: je moet er niet alleen comfortabel in kunnen liggen, de massagejets moeten ook hun werk kunnen doen. Het bad moet dus diep genoeg zijn voor een optimale rugmassage maar mag niet te breed zijn, zodat de waterstromen (waterstralen) je dijen en enkels goed kunnen masseren.

Maak van je badkamer een sfeervolle wellnessruimte

Je wilt van je badkamer een echte wellnessruimte maken? Rust ze dan uit met extra’s zoals gekleurd licht of ingebouwde speakers. Terwijl je in bad geniet van een deugddoende massage, kom je ook mentaal tot rust dankzij je favoriete achtergrondmuziek en aangepaste kleurentherapie. De gekleurde verlichting wordt geïntegreerd in de plinten, in het bad of het plafond en kan je zelf regelen. Ook de speakers worden ingebouwd in het bad en kan je bedienen met je iPod of mp3-speler.

Massagebad op maat van je lichaam

Zodra de keuze van het model en de functies die je wilt laten integreren vastliggen, maken de Belhydro-vakmannen een situatieschets. Die wordt in detail uitgetekend, perfect op maat van je lichaam in lighouding, en met speciale aandacht voor de positie van je voetzolen en je rug voor een optimaal massage-effect.

24 uur op de testbank

Op basis van die schets wordt de schakelkast met de elektrische onderdelen voorbereid en wordt het massagebad gemonteerd. Daarvoor worden uitsluitend kwalitatieve en duurzame materialen gebruikt, zodat je massagebad extra lang meegaat. Na de montage gaat het massagebad op de testbank. Daar wordt het vierentwintig uur lang getest op lekkages, een correcte werking van alle functies en een volledige leegloop van de leidingen. Doorstaat het massagebad de quality test, dan is het klaar voor installatie en krijgt het een uniek productienummer. Aan de hand van dat nummer weten de Belhydro-technici precies over welke installatie het gaat als er servicewerken nodig zijn.

Ontdek Belhydro nu!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Nieuwe regeling voor rookmelders vanaf 2020

Nieuwe regeling voor rookmelders vanaf 2020
2019-09-02
Sax Sanitair
Hoe beschermt u zich tegen brandgevaar? Woningbranden eisen elk jaar tientallen mensenlevens. Meer nog dan het vuur, maakt vooral de rook tal...
Lees meer

Handleiding voor het installeren van een buitenkraan

Handleiding voor het installeren van een buitenkraan
2019-06-04
Steeds meer woningen zijn vandaag de dag voorzien van een buitenkraan. Bijzonder makkelijk natuurlijk, want in uw tuin gebruikt u ongemerkt best...
Lees meer