Blog
02/06/2017    Luxe, Nieuws

De 'Mancave': gentlemen only

Elke man heeft een eigen plek nodig om tot rust te komen. In het ideale scenario heeft hij zijn eigen plek in huis, zijn eigen domein waarin hij zich kan terugtrekken en samen met zijn vrienden kan ontspannen. Verboden voor dames, hier zitten de mannen samen om te gamen, te pokeren, voetbal te kijken of het dient om spullen te verzamelen. Het doet een beetje denken aan lang vervlogen tijden, toen het normaal was dat de dames zich terugtrokken als de heren de whisky en de sigaren bovenhaalden om ongestoord over mannenzaken te praten.

Kies een thema voor de mancave, en ga aan de slag!

De moderne variant van een typische 'mannenruimte' wordt vandaag de dag omschreven als 'mancave': een term die overgewaaid is uit Amerika - where else - waar veel huizen over een grote kelder of andere lege ruimte beschikken die voldoet voor het creëren van een mooie ‘herenkamer’. Opvallend is wel dat er vaak veel technologische snufjes aanwezig zijn!

Meestal wordt er een thema gekozen, die aansluit bij de interesses van de heer des huizes. Denk hierbij onder andere aan een biljartkamer, een muziekkamer, een arcade, een whiskeyroom ... of een schuur die omgetoverd wordt tot een volwaardige bar.

Ter inspiratie enkele voorbeelden. Heren, laat u vooral niet tegenhouden om aan de slag te gaan! 

Bron: Imagicasa

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Porotherm Dryfix: baanbrekende bouwtechniek voor lijmstenen

Porotherm Dryfix: baanbrekende bouwtechniek voor lijmstenen
2019-07-11
Wienerberger
Met de Porotherm Dryfix kunt u beter, sneller en efficiënter bouwen. Dit innovatieve systeem ontving een technische goedkeuring...
Lees meer

ACTIE: Gratis bezichtigingsreis voor 2e verblijf in Cyprus & Griekenland via 3P Vastgoed

ACTIE: Gratis bezichtigingsreis voor 2e verblijf in Cyprus & Griekenland via 3P Vastgoed
2019-03-14
3P-Vastgoed
Actie Second Home aan zee voor klanten van 3P-Vastgoed! Gratis bezichtigingsreis 2 nachten, voor 1 persoon bij aankoop van een vastgoed in...
Lees meer