Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

ACTIE: Gratis bezichtigingsreis voor 2e verblijf in Cyprus & Griekenland via 3P Vastgoed

Actie Second Home aan zee voor klanten van 3P-Vastgoed!

Gratis bezichtigingsreis 2 nachten, voor 1 persoon bij aankoop van een vastgoed in Griekenland of Cyprus via onze partners vanaf 100.000 euro. Voor 2 personen bij aankoop vanaf 150.000 euro. Actie geldig voor de bestellingen van een bezichtiging tot en met 31/03/2019.

3P Vastgoed is een vastgoedbedrijf gevestigd in Antwerpen, België, dat actief is in vastgoedbeheer, -ontwikkeling en -investeringen. Het bedrijf heeft een breed scala aan vastgoeddiensten, waaronder het beheer van vastgoedportefeuilles, vastgoedontwikkeling, vastgoedbeleggingen en vastgoedadvies.

Het bedrijf is gespecialiseerd in commercieel vastgoed en beheert onder andere kantoorgebouwen, winkelcentra en bedrijfsruimtes. Ze hebben ook ervaring in residentieel vastgoed en zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van appartementencomplexen en woningen.

Een van de opvallende projecten van 3P Vastgoed is de herontwikkeling van de voormalige opslagplaats "De Factorij" in Zaventem tot een modern bedrijvenpark. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in andere projecten, zoals de aankoop van kantoorgebouwen in Brussel en de ontwikkeling van een residentieel project in Schoten.

Het doel van 3P Vastgoed is om een betrouwbare en professionele partner te zijn voor vastgoedeigenaars, investeerders en ontwikkelaars. Ze streven ernaar om waarde toe te voegen aan vastgoedprojecten door middel van kwalitatief hoogstaande diensten en expertise in de vastgoedsector.