Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

7 ongewone features in het huis van Oprah Winfrey

Een slordige 14 miljoen dollar betaalde Oprah Winfrey en manlief voor dit high-tech 'boomhuis' in de Telluride bergen, dat zich uitstrekt over maar liefst 3 hectare. Daarenboven heeft Oprah's huis ...

Oprah heeft door de jaren heen verschillende woningen gehad, maar een van haar meest opvallende was haar 42-acre landgoed in Montecito, Californië, genaamd "The Promised Land." Enkele van de kenmerken van dit huis waren:

Het hoofdgebouw had zes slaapkamers en veertien badkamers, met een totale woonoppervlakte van ongeveer 23.000 vierkante meter.

Er was een gastenverblijf met vier slaapkamers en drie badkamers.

Het landgoed had een theater met 50 zitplaatsen, een tennisbaan, een zwembad en een vijver.

Er was ook een outdoor entertainment-gebied met een buitenkeuken, een open haard en een pizza-oven.

Het huis had ook verschillende zitkamers, eetkamers, een bibliotheek en een fitnessruimte.

Houd er echter rekening mee dat Oprah Winfrey mogelijk inmiddels een nieuwe woning heeft en dat deze mogelijk niet overeenkomt met de kenmerken van haar vorige woningen.

Oprah Winfrey is een Amerikaanse mediapersoonlijkheid, actrice, producent, filantroop en voormalig talkshow-host. Ze werd geboren op 29 januari 1954 in Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten.

Oprah Winfrey begon haar carrière in de media als lokale nieuwsanker en later als talkshow-presentator van "The Oprah Winfrey Show", die van 1986 tot 2011 werd uitgezonden. Het was een zeer populaire show die bekend stond om zijn diepgaande interviews en haar vermogen om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken.

Naast haar carrière als talkshow-host heeft Oprah ook talloze films en televisieshows geproduceerd, waaronder de film "Selma" (2014), de televisieserie "Greenleaf" (2016-2020) en de documentaire "The 13th" (2016). Ze is ook een filantroop en heeft verschillende liefdadigheidsinstellingen opgericht, waaronder de Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls in Zuid-Afrika.

Oprah Winfrey is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld en heeft vele onderscheidingen en prijzen ontvangen, waaronder de Presidential Medal of Freedom in 2013.