Blog
12/03/2018    Kopen & Verkopen

10 handige voor de verkoop van uw huis

Een eerste indruk bij een bezichtiging is zeer belangrijk bij het kopen van een woning. Als een potentiële koper een goede indruk krijgt, heeft u meer kans om uw huis sneller te verkopen en voor een betere prijs.

 
Daarom zochten wij 10 tips waardoor uw woning gegarandeerd sneller verkocht wordt. 
1. Zorg dat de woning schoon, opgeruimd en gelucht is. Potentiële kopers hoeven echt niet te zien wat je de laatste dagen hebt aangetrokken.
2. Maak alle ruimtes, met name de keuken, badkamer en toilet goed schoon. Hygiëne maakt of kraakt een bezichtiging.      
3. Zorg ervoor dat ook de ramen schoon zijn, zo komt het licht ook beter naar binnen en krijgen de ruimtes een natuurlijke glow.
4. Maak alle bedden op, zo krijgen de bezoekers de indruk dat je echt moeite wilt doen voor hen.
5. Ruim grondig op zodat jouw huis er "strak" uit ziet. Kijk ook kritisch rond, wat zou u storen als u voor de eerste keer in uw huis binnenkwam. e
6. Zet erg persoonlijke items zoals bijvoorbeeld kinderfoto's uit het zicht. Hoeveel waarde je ook hecht aan alle beertjes van je vriend(in), dit interesseert potentiële kopers echt niet.
7. Wees eerlijk, verberg geen mankementen zo komt u later ook niet in de problemen. Is er een lek geweest of is de boiler kapot, vertel het tijdens de bezichtiging.
8. Zorg voor voldoende licht en sfeer in uw woning. Installeer een timer op je buitenverlichting, als potentiële kopers 's avonds langsrijden, ziet het huis er gezellig uit.
9. Maak de woning zo licht mogelijk: doe gordijnen en rolluiken open. Zet eventueel tussendeuren open voor nog meer lichtinval
10. Zet verse bloemen neer en zorg dat je planten er fris uit zien.

Lees ook: Wat is Home staging

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Fa├žabrick. De isolerende renovatieoplossing voor uw gevel

Fa├žabrick. De isolerende renovatieoplossing voor uw gevel
2018-06-28
Wienerberger
Met Façabrick ontwikkelde Wienerberger een totaaloplossing voor zowel het renoveren als isoleren van gevels. De doordachte combinatie van...
Lees meer

Home staging, want een eerste indruk is belangrijk!

Home staging, want een eerste indruk is belangrijk!
2018-03-04
Home staging is een trend waarbij met kleine aanpassingen en aankledingen je woning aantrekkelijker wordt gemaakt voor potentiële kopers. Het...
Lees meer