Blog
29/01/2018        Duravit BeLux bvba Luxe, Wonen

6 stappen naar uw droombadkamer

Duravit 6 stappen naar uw droomkamer

De badkamer wint als levens-, relax- en woonruimte steeds meer aan belang, waarbij de focus gericht is op de individuele eisen van de gebruikers. Uw persoonlijke droombadkamer voldoet aan complexe eisen en verbindt alle in de badkamer denkbare zones tot één enkele vormgeving.

Van planning tot realisatie

Duravit heeft voor u alle wezenlijke punten samengevat waar u tijdens de planning en realistaie aan moet denken. Met een vakman aan uw zijde neemt u bij de realisatie van uw Duravit droombadkamer geen enkel risico. Hij begeleidt u professioneel van bij het intake-gesprek tot de realisatie en bepaalt samen met u de best mogelijke manier van werken.

1. Hoe ziet uw wensbadkamer eruit?

Welke functionele zones en hoeveel comfort moet uw nieuwe badkamer u bieden? Hoe wordt de badkamer elke dag door alle gezinsleden gebruikt?

2. Wat brengt de toekomst?

Welke afzienbare veranderingen vinden er plaats in de nabije toekomst? Moet de nieuwe badkamer kindvriendelijk zijn of moet ze generatie-overstijgend gepland worden?

3. Wat past in uw badkamer?

In het Duravit-programma vindt u een passende oplossing voor elke sfeer, elke beschikbare oppervlakte en elke inrichtingsstijl.

4. Badkamerplanning

Moderne, computerondersteunde 3D-badkamerplanning, een materiaalcollage of een simulatie met tegels, houtoppervlakken en wandafwerkingen geeft u een precies idee van hoe uw badkamer er in het echt uit zal zien.

5. Vakkundige uitvoering

Het mooiste product en de beste planning verliezen hun waarde wanneer de plaatsing technisch of vakkundig niet professioneel uitgevoerd werden. Uw sanitaire vakman voert alle werken deskundig uit en geeft u de zekerheid, dat u het allerbeste voor uw geld heeft gekregen.

6. Vanaf nu enkel nog genieten!

Na de eindreiniging en de oplervering door de vakam kan u ontspannen achteruitleunen en van uw nieuwe badkamer genieten.

Uw eigen droombadkamer gratis online plannen? Kinderlijk eenvoudig met Duravit! Klik hier om naar de tool te gaan

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws!

Related posts

Nieuwe regeling voor rookmelders vanaf 2020

Nieuwe regeling voor rookmelders vanaf 2020
2019-09-02
Sax Sanitair
Hoe beschermt u zich tegen brandgevaar? Woningbranden eisen elk jaar tientallen mensenlevens. Meer nog dan het vuur, maakt vooral de rook tal...
Lees meer

Handleiding voor het installeren van een buitenkraan

Handleiding voor het installeren van een buitenkraan
2019-06-04
Steeds meer woningen zijn vandaag de dag voorzien van een buitenkraan. Bijzonder makkelijk natuurlijk, want in uw tuin gebruikt u ongemerkt best...
Lees meer